info@hypeware.hr

News

McDonalds

McDonald’s restorane i McDrive linije diljem Hrvatske opremili smo novim, najsuvremenijim
Samsung digitalnim ekranima. Hvala Samsung Electronics Adriatic na suradnji kao i partnerima na
instalaciji hardvera te softverskom rješenju. Jako smo ponosni što smo bili dio, prema našim
saznanjima, jednog od najvećih projekata ove vrste u Jugoistočnoj Europi.

DECATHLON

I @Decathlon Slovenija zna prepoznati kvalitetu! Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novu suradnju sa svjetskom sportskom trgovinom broj #1. Zavirite u @Decathlon Slovenija poslovnicu u Murskoj Soboti i otkrijte prednost i značaj najsuvremenijih Samsung profesionalnih signage ekrana. Zahvaljujemo @Decathlon Croatia na ukazanom povjerenju te se veselimo nadolazećim suradnjama.

Maksi Pub

Sa zadovoljstvom smo jedan od najpoznatijih zagrebačkih pubova opremili najnovijim Samsung
ekranima! Maksi Pub već godinama privlači ljude svojom atmosferom i ponudom, a naši digitalni
ekrani će to poboljšati i učiniti posjet pubu još ugodnijim. Sretni smo što smo odabrani za ovaj
projekt i što ćemo surađivati s jednim od najboljih pubova u gradu kako bismo stvorili doživljaj koji će
iznenaditi i oduševiti sve goste.

HYPEWARE TEAM BUILDING

Prošlog tjedna zaputili smo se na naš drugi #TeamBuilding.  Naše odredište bio je Poreč gdje smo na Motodromu Poreč isprobali uzbudljivu karting stazu, a ostatak dana nastavili smo raznim sportskim aktivnostima.  Naravno, nismo zaboravili na istarsku kuhinju te smo se ponovno uvjerili da je jedna od najboljih.

IFA BERLIN

Prošlog tjedna smo imali priliku sudjelovati na najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike i kućanskih aparata u Berlinu. Hvala partnerima iz Hisense Europe na pozivu i izvrsnom gostoprimstvu tijekom održavanja sajma!

MET BOUTIQUE HOTEL

U suradnji s Met Boutique Hotelom, smještenog u samom srcu Zagreba, uspješno smo opremili njihove predivne hotelske prostore s najnovijim Samsung hotelskim televizorima.. Hotel sada svojim gostima nudi vrhunsko iskustvo gledanja jer ovi ekrani pružaju izvanrednu kvalitetu slike, bogate sadržaje i intuitivno korisničko sučelje, kako bi gostima osigurali nevjerojatno ugodan boravak.

Optika Anda

Ponosno objavljujemo da smo u novoj poslovnici Optike Anda u Marmotovoj ulici u Splitu postavili 85" Samsung ekran koji se odlično uklopio u moderni interijer. Ovaj važan korak omogućava nam pružanje iznimnog vizualnog doživljaja klijentima Optike Anda gdje mogu uživati u prikazu najnovijih trendova.

Salt Pay

Sa zadovoljstvom predstavljamo našu najnoviju suradnju sa Salt Payom kojima smo opremili ured u Zagrebu sa profesionalnim Samsung Standalone displayevima, pružajući im vizualno impresivno i produktivno radno mjesto za njihove zaposlenike.  Ovi Samsung displayi pružaju kvalitetu i trajnost što ih čini savršenim izborom za poslovne prostore koji žele povećati svoje digitalne mogućnosti.

GNK Dinamo

Veliko nam je zadovoljstvo da smo u sklopu zajedničkog projekta sa Samsung Electronics Adriatic postavili displayje na stadionu Maksimir. Posebno hvala KAM-u Vjekoslav Mikulić na podršci i vjerujemo da je ovo prvi korak budućoj uspješnoj suradnji s GNK Dinamo Zagreb. Hvala i kolegama iz Concept Solutions Group d.o.o. koji su pomogli u montaži.

Reebot

Prošli smo vikend proveli na Zagrebačkom velesajmu na kojem je održan #RebootGamesWeekend. Kao ponosni partneri eventa ovim se putem zahvaljujemo Hisense Europe, Mobidonu i ekipi iz Reboota na odličnoj suradnji!

Good Game Global

Ponosni partneri turnira Good Game Global Zagreb 2022.! Odlično smo se proveli i na otvaranju turnira u petak - bravo Nikola Stolnik i čestitke svim sudionicima.

Ghetaldus

U suradnji s partnerom #SamsungHrvatska opremili smo novu atraktivnu poslovnicu GHETALDUS OPTIKA d.d. u Splitu.

Our Partners

Contact Us

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Top crossmenu